Palvelumme

Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, oli projektisi minkä kokoinen tahansa. Toteutamme projektit kustannustehokkaasti aina pienistä yhden aukon lasituksista suuriin kokonaisuuksiin asti.

Kerro unelmastasi.

Kerro meille, millainen projekti sinulla on mielessä. Halutessasi voit laittaa meille jo ennakkoon valokuvia, jonka perusteella osaamme tehdä arvion. Me tulemme paikan päälle suunnittelemaan toteutusta yhdessä ja selvitämme puolestasi mahdolliset lupa-asiat.

Annamme tarjouksen.

Annamme työstämme aina kiinteähintaisen tarjouksen, joka sisältää kaiken. Ei yllätyksiä. Tarjoukset räätälöidään aina asiakkaan mukaan. 

Ps. Meiltä saat varmasti kilpailukykyisen, sinun lompakolle sopivan hinnan.

Rakennamme unelmasi.

Kun tarjous on hyväksytty, alamme toimeen! Unelmasi valmistuu sovittujen aikataulujen mukaan, ja sinä pääset nauttimaan upeasta lopputuloksesta.


o  Avattavat terassilasielementit  o  Kiinteät parveke- ja terassilasit  o  Terassilasikatteet  o  


Terassilasituksissa yleisin valinta on kirkas, karkaistu lasi. Valikoimastamme löytyy laseja eri väreillä, pinnoilla ja ominaisuuksilla (esimerkiksi auringonsuojalasit, jotka vähentävät sisätilan lämpöä ja häikäisyä). 

Terassilasiprofiileiden ehdottomasti käytetyin väri on valkoinen. Muita usein käytettyjä värejä ovat harmaa, ruskea ja musta. Meiltä saat profiileita kaikilla edellä mainituilla väreillä ja myös täysin toiveidesi mukaan.

Teemme laseihin myös kalvotuksia - niin uusiin kuin olemassa oleviin laseihin. Kalvotusten avulla saadaan aikaan esimerkiksi maitolasiefekti, vaihdettua väriä tai tehtyä UV-suoja. Käytämme laadukkaita kalvoja, joiden takuu on kalvoista riippuen 5-7 vuotta.

Kauttamme saat myös terassimatot ja -lämmittimet.

KYSY LISÄÄ!


Muista hyödyntää kotitalousvähennys ja säästä rahaa!

Lasitusasennuksemme ovat aina kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennystä  voit saada kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Tällaiseen työhön luetaan mukaan lasitukset. Kotitalousvähennys on enintään 2400 euroa vuodessa ja omavastuuosuus on 100 euroa. Puolisosi kanssa voitte saada yhteensä kotitalousvähennystä 4800 euroa (kummallakin on 100 euron omavastuuosuus). Kotitalousvähennystä saat 50 % arvonlisäverovelvollisesta hinnasta. Lisätietoja saat osoitteesta vero.fi tai meidän kauttamme.